INDEX // BLOGG // INFORMASJON // BILDEGALLERI // KONTAKT
 

En liten oppdatering.
Joda, jeg lever! Jeg har bare hatt lite motivasjon til å legge ut noe de siste månedene. Det blir lite med fotograferingen, så jeg har liksom aldri nye bilder å legge ut heller. Men her kommer en oppdatering på hva jeg har foretatt meg den siste tiden!
18 Kommentarer- Postet 15 Mar 2013 av Silje MariNytt år - Ny jobb.
Dere som har lest tidligere blogger, er venn med meg på facebook eller som jeg snakker mye med, vet kanskje allerede at jeg har fått meg ny jobb. Jeg fant faktisk denne jobbannonsen allerede i oktober, imens jeg var i Sligo, men det ble ikke til at jeg begynte her før rett etter nyttår.
0 Kommentarer- Postet 04 Feb 2013 av Silje MariSolnedgang over byen.
Forrige helg var jeg i London igjen, og jeg hadde litt tid å slå ihjel imellom forestillingene. Speilrefleksen var med, så hvorfor ikke ta litt bilder? London er virkelig vakker når det lir mot kveld, med alle lysene.
0 Kommentarer- Postet 22 Jan 2013 av Silje MariEn fantastisk avslutning på et fantastisk år.
Året 2012 har vært veldig spesielt for meg. Det har brakt med seg så utrolig mange opplevelser som jeg sent vil glemme, og jeg begynner nesten å lure på om jeg våkner av denne drømmen snart. Kan så mye virkelig skje på bare ett år..??
0 Kommentarer- Postet 21 Jan 2013 av Silje MariJul i Irland.
Allerede før jeg forlot Norge hadde jeg så og si bestemt meg for at jeg skulle bli i Irland i jula, og oppleve ei irsk jul. Nå ble jo ikke alt som planlagt, siden jeg byttet jobb og sånt, men irsk jul ble det likevel. Og det var langt ifra så ille som man skulle tro å feire jula utenlands!
0 Kommentarer- Postet 09 Jan 2013 av Silje MariAlt fra gamle herregårder til Hollywood.
Her kommer en liten, veldig forsinket bildeblogg fra den grønne øya i vest. Den skulle egentlig vært postet for lenge siden *kremt* men jeg glemte helt av den. Det har skjedd en del de siste ukene, så jeg har hatt masse annet å tenke på og mindre tid til dataen enn vanlig.
Men her kommer den!
0 Kommentarer- Postet 09 Jan 2013 av Silje MariI en drømmeskog.
Her en dag tidligere i høst tok jeg med meg kameraet, lånte meg en sykkel og stakk bort til en skog i nærheten, for å prøve å fange litt høstfarger før de forsvant. Jeg hadde kun sett skogen fra bilvinduet tidligere, så jeg ante ikke hvordan det så ut lengre inn. Jeg ble ikke skuffet, for å si det sånn!
0 Kommentarer- Postet 21 Dec 2012 av Silje MariHester i farta!
Den sjuende desember slapp vi Socks og Max sammen på ett av de større jordene, og det skaper selvsagt litt action. Så jeg passet på å ha kameraet klart, for å forevige litt av morsomhetene, samtidig som jeg hadde noe å finne på imens jeg så etter at de ikke begynte å fly på hverandre.
0 Kommentarer- Postet 17 Dec 2012 av Silje MariSiste Londonblogg.
Og her kommer det siste nerdeinnlegget fra den supre helga i London. Endelig, tenker du kanskje. Men tro meg, jeg har virkelig kost meg med å gjenoppleve alt imens jeg har redigert bildene og skrevet alle disse innleggene!
0 Kommentarer- Postet 02 Dec 2012 av Silje MariGjensyn med 229 The Venue.
I mars sendte jeg, uten særlige forhåpninger, en epost om å være med i trekningen av 76 gratisbilletter til en privatkonsert med Ramin Karimloo. Noen dager senere fikk jeg epost fra Ramin selv om at jeg var en av de heldige, og fem dager senere satt jeg på flyet til London.
Nå har jeg vært på nok en konsert, på samme lille koselige lokale.
0 Kommentarer- Postet 02 Dec 2012 av Silje Mari

« Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Neste »Content Management Powered by CuteNews


besøkende totalt i dag online.

Silje Mari © 2011